Одяг з принтами

Нанесення зображень на одяг

ФУТБОЛКИ

Футболки та поло з друком із задоволенням носять чоловіки, жінки і діти.

Друк на футболках та поло є одним з найбільш ефективних способів реклами компанії або бізнесу. Весь секрет у тому, що футболку можна презентувати як сувенір або пам'ятний подарунок.

В якісні фірмові футболки або поло можна одягнути персонал компанії або учасників команди, подарувати їх відвідувачам виставки або презентації. Є маса варіантів використання такого одягу в якості носія для реклами. Подібний одяг стане в нагоді для різних командних ігор, невеликих презентацій та інших подібних заходів.

Футболки та поло з логотипом - це жива реклама бренду. Така реклама особлива тим, що вона завжди змінює своє місце знаходження разом з людиною, яка її носить, охоплюючи максимальну кількість потенційних клієнтів. Іншими словами, футболки з логотипом - прекрасна можливість просування своєї фірми за допомогою, так званої живої реклами.

Крім цього, реклама за допомогою брендованих футболок вигідна з фінансової точки зору. Вкладаючи в неї один раз, вам не потрібно буде вносити додаткові вкладення. Ви гарантовано отримаєте якісні футболки та поло з яскравим і чітким зображенням, яке не втратить презентабельність протягом багатьох циклів використання.

ТОЛСТОВКИ ТА ХУДІ

 

Друк на толстовках та худі - це прекрасне рішення, якщо вам потрібно зробити корисний подарунок або прорекламувати свій бізнес. Такий елемент гардеробу можна подарувати буквально з будь-якого приводу – близьким, колегам по роботі, випускникам вузів, клієнтам, учасникам вашої промо акції.

Друк на толстовках та худі стане прекрасним рішенням для тих, хто бажає оновити свій гардероб і створити дійсно унікальний образ. Якщо ви втомилися від класичних моделей, тоді толстовка із зображенням - саме те, що вам потрібно. Можна надрукувати смішні цитати, логотипи, фотографії близьких людей, зображення супергероїв і т.д.

Толстовкою називається кофта спортивного крою з боковими кишенями. Вона може мати застібку-блискавку або бути без такої.

Худі - це різновид толстовки, яка не має замка, але вона оснащена спеціальною передньою кишенею (як у кенгуру, за що її ще називають «кенгурушка») і капюшоном.

Толстовки і худі з нанесенням логотипу стануть прекрасним рішенням при створенні корпоративного стилю. Це ефективний і доступний метод проявити свою турботу про співробітників, об'єднати колектив і провести рекламну кампанію.

Ми пропонуємо толстовки і худі з нанесенням зображення на замовлення, різних кольорів та розмірів.

СВІТШОТИ

Світшот - це кофта вільного крою з щільного трикотажу, особливими відмінностями є наявність круглого коміру під горло без застібок і кишень. Цей універсальний предмет гардероба полюбляють носити як чоловіки, так і жінки.

Світшоти з принтами - особливо актуальні серед сучасної молоді. Нанесені на тканину оригінальні тематичні зображення і написи, такі як логотипи, цитати, фотографії близьких людей або зображення супергероїв, з легкістю перетворюють звичайний одяг на оригінальний елемент гардеробу.

Також варто зазначити, що світшоти з друком корпоративної символіки, прекрасно підходять для рекламних кампаній в бізнесі. Нанесений на світшот логотип – це завжди жива реклама бренду. Така реклама особлива тим, що вона завжди змінює своє місце знаходження разом з людиною, яка її носить, охоплюючи максимальну кількість потенційних клієнтів.

Ми пропонуємо світшоти з нанесенням зображення на замовлення, різноманітних кольорів та розмірів, чоловічі та жіночі.

БЕЙСБОЛКИ ТА КЕПКИ

Кепки і бейсболки з нанесенням зображення є дуже стильним, і практичним елементом гардеробу. Вони не тільки доповнять образ, але і захистять від сонця та дощу. Щоб зробити їх унікальними, ви можете замовити друк на кепках в нашій компанії. Ми з радістю виготовимо брендовані вироби, які підійдуть як для повсякденного життя, так і в якості елементу корпоративної уніформи.

Співробітники, які носять кепки з логотипом, відразу привертають увагу перехожих, що в підсумку викликає інтерес, або спогади про бренд. З цієї причини нанесення зображень на цей елемент гардеробу є досить затребуваною послугою.

Бейсболки в поєднанні з іншими брендованими предметами гардероба, не тільки забезпечують комфорт і зручність, але і роблять символіку фірм впізнаваною.

Ми виконуємо друк різної складності, використовуючи для цього новітнє обладнання, яке дає можливість нанести чітке і якісне зображення на різні види матеріалу.

Ми пропонуємо бейсболки з нанесенням зображення на замовлення - п'яти і шести секційні, різних кольорів та різної глибини, з прямим і вигнутим козирком.