Поліграфія

Поліграфічна продукція яку пропонує FOTOSVIT

ВІЗИТКИ

Візитна картка – основний елемент ділового етикету, який має давню історію та традиції. Друкують їх на картоні щільністю до 300 г/м2, або на дизайнерських картонах – фактурних або кольорових. Стандартний розмір візитної картки 90 х 50 мм..
Візитка справляє перше враження про Вашу компанію і Вас особисто. Вона є важливим елементом фірмового стилю будь-якої компанії. За призначенням вирізняють особисті, ділові і корпоративні візитки.
Ми пропонуємо послуги по виготовленню наступних видів візитних карток:

  • Візитки класичні;
  • Євровізитки;
  • Візитки з дизайнерського картону;
  • Візитки з сліпим тисненням або з фольгою;
  • Візитки нестандартної форми

ЛИСТІВКИ

Листівка - дуже популярна друкована продукція в рекламній сфері. По суті являється звичайним невеликим листком паперу на якому надрукована вся необхідна інформація в текстовому і графічному форматах (слогани, бренди, логотипи, фото товарів та послуг, інформація про компанію). Друк на листівках може бути з однієї або з двох сторін, чорно-білий або кольоровий. Доступні формати: А4, А5, А6, євростандарт 210*100мм., а також індивідуального формату.

Листівка може виконувати не тільки рекламні або інформаційні функції, але також і агітаційно-політичні.

Пропонуємо Вам друк листівок різних форматів, на різному папері, будь-якого кольору, враховуючи всі побажання замовника.

ФЛАЄРИ

Флаєр – являє собою паперовий лист рекламно-інформаційного змісту, як правило стандартного формату. На даний час флаєр став невід'ємною частиною проведення акцій, вечірок, рекламних кампаній. Грамотно оформлений флаєр - це запорука успішності майбутнього заходу. Друк на листівках може бути з однієї або з двох сторін, чорно-білий або кольоровий.

КАТАЛОГИ

Каталог — це багатосторінкова друкована поліграфічна продукція, яка може носити інформаційний, рекламний або іміджевий характер. В каталогах може бути надрукований графічний або текстовий контент, наприклад, фотографії та опис різноманітних товарів або послуг. По суті це структуровані списки з описами чого-небудь, можливо з цінами і іншою необхідною інформацією.

Каталоги прекрасно виконують функції реклами бренду або компанії, різноманітних видів товарів та послуг, які в ньому представлені.

Пропонуємо послуги по друку каталогів різних форматів, найпопулярнішими з яких є: А6, А5, А4, а також каталоги індивідуальних розмірів.

БУКЛЕТИ

Буклети - це основа багатьох ефективних рекламних кампаній. На складеному аркуші паперу можна розмістити різну інформацію - короткий каталог продукції, меню служби доставки, список послуг що надаються і багато іншого. Буклет це один з видів друкованої продукції, характерний для рекламної поліграфії.

Ми пропонуємо послуги по друку буклетів різних форматів, найпопулярнішими з яких є: А6, А5, Євробуклет (297×210 мм.), а також буклети з індивідуальними розмірами.

 

БРОШУРИ

Брошура — це зовсім маленька книга в м'якій обкладинці. Брошури дуже поширені в рекламній сфері, за допомогою брошур на ринках просуваються  різноманітні товари та послуги. Стандартна брошура має від 4 до 48 сторінок. Друк брошур може здійснюватися на папері з різною щільністю із застосуванням різних технологій скріплення, в основному за допомогою скоб або клею.

Брошури здатні донести набагато більше корисної інформації, ніж буклети, листівки і флаери.

Наша компанія пропонуємо послуги по друку брошур різних форматів, найпопулярнішими з яких є: А6, А5, А4, а також брошури індивідуальних розмірів.

 

АФІШІ

Афіша – це поліграфічна продукція, для якої використовується односторонній друк. Афіші призначені для візуальної передачі інформації про запланований захід, в якій вказується число, час і місце його проведення.

Ми пропонуємо послуги по виготовленню афіш в форматах А4, А3 з використанням технології цифрового друку, а також більші формати А2, А1, з використанням технології широкоформатного друку.

ПЛАКАТИ

Плакат – це один з видів друкованої продукції, який використовують в рекламних, агітаційних та інформаційних цілях. Зазвичай це аркуш паперу розміром від А4 до А2, який містить велике яскраве зображення і короткий текст. Такі плакати добре видно здалеку і зазвичай їх розвішують на місцях для оголошень.

Пропонуємо послуги по виготовленню плакатів в форматах А4, А3 з використанням технології цифрового друку, а також більші формати А2, А1, з використанням технології широкоформатного друку.

ПОСТЕРИ

Постер – це художньо оформлений плакат для декоративних або рекламних  цілей із зображенням музиканта, актора чи спортсмена. Зазвичай це аркуш паперу розміром від А4 до А2 але може бути і більше, який містить велике яскраве зображення і короткий текст.

Ми пропонуємо послуги по друку постерів в форматах А4, А3 з використанням технології цифрового друку, а також більші формати А2, А1, з використанням технології широкоформатного друку.

СЕРТИФІКАТИ

Сертифікат – це дуже зручний і ефектний спосіб зробити подарунок своїм близьким, друзям, знайомим і колегам. Подарунковий сертифікат -це друкована поліграфічна продукція, яка стане Вам в нагоді для різних сфер діяльності. Також його можна використовувати, щоб засвідчити завершення курсів, тренінгів. А для того, хто його буде видавати, він стає додатковою рекламою. В наш час широко використовують подарункові сертифікати як для чоловіків, так і для жінок. У них пишуть про знижку на послуги, або певну суму, яку власник такої поліграфії може витратити, пред'явивши його.

Друк сертифікатів буде корисний для різних маркетингових заходів або як сучасний вид подарунка.

Ми пропонуємо послуги по виготовленню і друку сертифікатів різних форматів А4, А5, у формі флаєра. При друку сертифікатів в основному використовують папір щільністю від 300 до 350 г/м2, але може бути використаний і дизайнерський картон.

ДИПЛОМИ

Диплом - це документ, що підтверджує рівень професійної кваліфікацій. Їх використовують як форму привітання із закінчення школи, університету або навчальних курсів. Дипломи широко використовуються як іміджева та сувенірна продукція в рекламній сфері.

Якісно оформлений і надрукований диплом завжди приємно тримати в руках, поставити на стіл або повісити на стіну для загального огляду.

У нас Ви можете замовити друк дипломів малим і великим накладом (від 1-го примірника).

Ми пропонуємо друк дипломів з фотографічною якістю на різноманітних видах паперу (матовий, глянцевий, перламутровий), різної щільності і фактури. Можлива металізація (фольгування), позолота графічних елементів і букв (на замовлення), а також ламінування.

ГРАМОТИ

Грамота - це документ яким нагороджують в зв'язку з перемогою або досягненнями у всіляких змаганнях і конкурсах. Також їх використовують як форму привітання з ювілеєм, річницею, підвищенням по роботі, або після закінчення навчального закладу. Грамоти вручаються як підтвердження знань і компетенцій. Найпопулярніші формати грамот - А4, А3.

Грамоти чудово підходять для організації урочистих заходів, коли потрібно відзначити певну людину або цілий колектив. Якісно оформлену грамоту завжди приємно тримати в руках, поставити на стіл або повісити на видне місце.

У нас Ви можете замовити друк грамот малим і великим накладом (від 1-го примірника).

Ми пропонуємо друк грамот з фотографічною якістю на різноманітних видах паперу (матовий, глянцевий, перламутровий), різної щільності і фактури. Можлива металізація (фольгування), позолота графічних елементів і букв (на замовлення), а також ламінування.

БІРКИ

Бірки – являють собою паперові або картонні етикетки, які зазвичай містять інформацію про товар, його найменування, розмір, склад, артикул і т.д. Даний вид маркування використовують у багатьох галузях. Найбільше застосування бірки знайшли в одязі та ювелірних виробах. Сьогодні складно знайти речі, де б не було бірки, так як ця маленька деталь несе дуже важливу інформацію потенційним покупцям. Також за допомогою яскравих, гарно оформлених бірок, виробники намагаються привернути увагу на свій товар.

За допомогою високотехнологічного обладнання, бірки з необхідним друкованим текстом на них, виготовляються в дуже стислі терміни.

Ми пропонуємо послуги по друку високоякісних, повнокольорових фірмових бірок, малими і великими накладами. В якості матеріалу Ви можете обрати матовий чи глянцевий папір різної щільності, або навіть дизайнерський картон. Додатково бірки можна ламінувати, глянцевою або матовою плівкою, так вони виглядатимуть солідніше ніж аналоги і привернуть більше уваги.

ФІРМОВІ БЛАНКИ

Фірмовий бланк – поліграфічна продукція, яка найчастіше випускається стандартними форматами (А6, А5, А4, А3) і містить друковану інформацію і поля, відведені для внесення необхідних даних.

Фірмовий бланк з логотипом і реквізитами компанії є невід'ємною складовою фірмового стилю відповідно до бізнес-етикету. Найпопулярнішими видами бланків є фірмові, облікові, бухгалтерські, страхові бланки, суворої звітності, а також для поштових розсилок і проведення опитувань. Бланки можуть містити логотип, реквізити, нумерацію, штрих-коди, QR-коди, змінну інформацію, тощо.

Ми пропонуємо послуги по друку високоякісних, повнокольорових фірмових бланків, малими і великими накладами. Технологія цифрового друку, дозволяє в стислі строки виготовити високоякісні фірмові бланки. Бланки друкуються переважно на крейдованому папері щільністю 80-115 г / м кв. Друк відбувається на новому високотехнологічному обладнанні. За бажанням замовника можливе також після друкарське оформлення бланка.

КАЛЕНДАРІ

Календар – один з найчастіше вживаних поліграфічних виробів та видів рекламної поліграфії. Замовивши друк календарів і розмістивши на них рекламну інформацію, можна бути впевненим, що вона буде доступна для загального огляду цілий рік. Він завжди звертає на себе увагу самим ненав'язливим способом.

Календарі бувають кишенькові, настінні, перекидні, настільні, закладки, календар-будиночок та інші.

Дизайн календаря складається з декількох основних блоків:

  • Фриз (“шапка”, обкладинка) – верхній аркуш або частина календаря, на якому зазвичай розміщується яскрава картинка, пов’язана з родом діяльності компанії, і її логотип.
  • Календарний блок (календарна сітка) – блок з місяцями і датами або відривні листи.
  • Підкладка (“підвал”) – нижня чистина календаря. Зазвичай міститьі контактну інформацію про компанію, види діяльності, адреси і телефони.

Така друкована продукція як календарі широко використовується як рекламний продукт для просування бренду, об'єкт інтер'єру або в якості сувеніру. Навіть при наявності високотехнологічних гаджетів, друк календарів буде актуальний завжди.

НАКЛЕЙКИ

Наклейка - одна з форм рекламної продукції, виготовлена на спеціальному самоклеючому папері або плівці ПВХ. Наклейки бувають стандартних прямокутних або круглих форм, а також вирізані плотером фігурні.

Яскрава кольорова наклейка завжди приверне увагу потенційного покупця до товару на який вона нанесена.
Друк наклейок використовується для різних цілей:

  • в якості етикетки для продукції;
  • для проведення акцій;
  • оформлення вітрин;
  • декор інтер'єру;
  • реклама на авто і в транспорті;
  • виробниче та логістичне маркування;
  • в сфері освіти;
  • в якості захисного елементу від підробок;
  • як гарантія цілісності упаковки

Ми пропонуємо послуги по друку високоякісних наклейок на самоклеючому папері та плівці ПВХ з використанням технології цифрового друку та контурної порізки. У нас Ви можете замовити друк повнокольорових наклейок малим і великим накладом.

ЕТИКЕТКИ

Етикетка - графічний або текстовий знак, нанесений у вигляді наклейки на товар, експонат чи будь-який інший продукт виробництва, із зазначенням назви, торговельної марки виробника, дати виробництва, терміну придатності та іншої важливої інформації. За призначенням виділяють кругові, лицьові і контр-етикетки.

Мета етикетки - здійснювати маркетингову функцію просування товару і торгової марки, шляхом використання на етикетці привабливих графічних і описових елементів. За допомогою етикетки відбувається ідентифікація товару за його видовим або індивідуальним ознаками.

Ми пропонуємо послуги по друку високоякісних етикеток на самоклеючому папері та плівці ПВХ з використанням технології цифрового друку та контурної порізки. У нас Ви можете замовити друк повнокольорових етикеток малим і великим накладом.