Широкоформатний друк

Види послуг широкоформатного друк які пропонує FOTOSVIT

ДРУК НА БАНЕРІ

Банер - одним з найбільш популярних матеріалів для зовнішньої реклами. Банерна тканина - це полотно з розміщеною на ньому інформацією про компанію, товар або послугу. Цей рекламний матеріал застосовують як на вулицях так і в приміщеннях. Може кріпитись на будівлях, спеціальних конструкціях, парканах, сходах, трибунах. При хорошому інформаційному наповненні і місці розміщення, широкоформатний друк на банері стає продуктивним методом просування бренду або послуги. Цей матеріал стійкий до перепадів температур, сонячних променів і не потребує особливого догляду, тому ідеально підходить для нанесення широкоформатного друку, а також зовнішнього застосування.

Ми пропонує друк на таких видах банерів:

  • Банер литий. Даний банер є найбільш міцним і довговічним у порівнянні з іншими видами банерів. Тканина міцна на розрив і стійка до погодних умов, витримує сильні пориви вітру. Через всі перелічені вище якості, банер литий є найбільш популярним серед інших видів банерів.
  • Банер ламінований. Завдяки ламінації, банера мають глянцеву поверхню, це надає картинкам яскравість, насиченість і контрастність. Але вони не є такими довговічними, як банер литий. На даному виді банерів частіше розміщується короткочасна реклама. Також даний вид банера дешевше інших видів, так як має меншу щільність банерної тканині. Ламіновані банери більше призначені для внутрішнього використання, хоча їх можна використовувати на вулиці але на не великий строк.

ДРУК НА ПЛІВЦІ ORACAL

Друк на самоклеючій плівці виглядає яскраво та ефектно – тому вона являється одним з найпопулярніших рекламних матеріалів! Широкоформатний друк на самоклеючій плівці широко використовується в рекламній сфері. Одна з її очевидних переваг це її універсальність. Її можна приклеїти до таких гладких поверхонь, як: скло, пластик, метал. Тому вона постійно використовується для нанесення на вітрини, рекламні щити, транспортні засоби, фасади будинків, тощо. Плівка не потребує спеціального догляду і її монтаж здійснюється дуже просто. Для додаткового захисту зображення від зовнішнього впливу, плівку ламінують, щоб потім на протязі довгого часу ні дощ, ні пряме сонячне проміння не змогли пошкодити зображення.

Ми пропонує друк на таких видах самоклеючої плівки:

  • Біла глянцева плівка;
  • Біла матова плівка;
  • Прозора глянцева плівка;
  • Прозора матова плівка

ПЛІВКА ONE WAY VISION

One Way Vision - це перфорована плівка, яка широко використовується для оформлення вітрин магазинів, закладів, брендування вікон в транспорті, тощо. Цей рекламний матеріал чудово пропускає світло, але в той самий час, приглушує сонячні промені. Перфоплівка One Way Vision яскраво демонструє картинку із зовнішньої сторони, в той час як з внутрішньої – матеріал має безліч невеликих отворів розміром до 2 мм, завдяки чому можна бачити все, що відбувається зовні. Лицьова сторона, на яку друкується зображення, має білий колір. Зворотня сторонна з клейовою поверхнею має чорний колір і при нанесенні на скло, створюється ефект тонування.

ПАПІР CITY LIGHT

Друку на папері CityLight. Такий друк використовують при виготовленні постерів для білбордів, конвексбордів, сітілайтів тощо. На даний носій дуже рівномірно і якісно накладаються чорнила, в зв'язку з чим якість зображення виглядає чудово. Папір CityLight має матову поверхню і призначений для друку зображень тільки в приміщенні або в герметичних боксах з підсвіткою зображення. Друк постерів користується попитом як в приватних так і корпоративних клієнтів. Плакати великого розміру замовляють не тільки з рекламною чи інформаційною метою, але і як декор в приміщенні чи в якості подарунку.

ПАПІР BLUE BACK

Папір BlueBack має блакитне покриття з тильної сторони і тому він непрозорий, завдяки чому він легко перекриває попередньо нанесені зображення під ним. Він призначений для широкоформатного друку афіш, плакатів, сітілайтів, білбордів. Основні  його характеристики це - світлонепроникності, стійкість до атмосферних впливів, він також не боїться вологи. Рекомендується для короткострокових рекламних кампаній до 3 місяців. Особливе покриття забезпечує чудову передачу кольору, яскравість і насиченість фарб. Завдяки спеціальній текстурі папір вбирає менше фарби, що дозволяє значно знизити витрати на друк, без втрати насиченості зображення.

ДРУК НА ПОЛОТНІ

Широкоформатний друк на полотні це чудовий подарунок до дня народження, ювілею, весілля або відзначення річниці. Такий унікальний сувенір, принесе багато позитивних емоцій своєму власнику і надовго залишиться в пам’яті, як унікальний дарунок. Пропонуємо послуги по широкоформатному друку на полотні фотографій, фотоколажів, модульних картин, репродукцій і портретів.

Основою для друку являються синтетичні полотна з одностороннім глянцевим або матовим покриттям. У порівнянні з натуральним полотном на основі льону або бавовни, синтетичне полотно має ряд переваг:

- має підвищеною міцністю;

- стійке до перепаду температур і вологи;

- відрізняється підвищеною білизною.