Сувенірна продукція

Виготовлення сувенірної продукції

КРУЖКИ

Кружки з нанесенням зображення на даний час залишаються дуже актуальним варіантом подарунку або сувеніру. Вони гарно виглядають і при цьому несуть постійну, практичну функцію.

Друк на кружках - дозволяє перетворити звичайний посуд в унікальний, яскравий предмет. Кожна людина, незалежно від віку, статі, місцезнаходження і навіть часу доби - споживає різноманітні напої. І звичайно, для цього потрібна - кружка. А якщо це кружка на замовлення з фотографією, оригінальним написом, чи привітанням, то пити з неї набагато приємніше. Ось чому послуга «друк на кружках» така популярна в наші дні.

В асортименті нашої компанії Ви можете знайти такі види кружок для нанесення зображення - білі, золоті, срібні, прозорі, матові та глянцеві, а також кольорові. Також Ви можете обрати металеву кружку для нанесення зображення.

ТЕРМОСИ, ТЕРМОЧАШКИ

Пропонуємо послуги по нанесенню зображення на термоси, термокружки, фляги, та металеві банки методом сублімації. Всі металеві вироби виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі з елементами силікону та пластику.

Термокружка та термоси мають подвійні стінки і володіють високою тепловою ізоляційною здатність. Прекрасно підходять для активного відпочинку і занять спортом. А нанесене індивідуальне зображення і логотипи, ще краще підкреслять унікальність даного виробу. Термокружка має знімну кришку де відкривається отвір для пиття.

В нашому асортименті Ви можете обрати:

  • Термокружка автомобільна;
  • Фляга спортивна;
  • Термокружка "CocaCola" 500ml;
  • Термокружка "CocaCola" 350ml;
  • Термос спортивний 500ml;
  • Термос 500ml;
  • Термос 350ml;
  • Термобутилка 500ml;
  • Банка "CocaCola" 380ml;
  • Кружка "КАВА" 250ml;
  • Кружка металева 300ml;
  • Кружка гліттер, неон 330ml

ПАЗЛИ

Термін «пазл» походить від англійського «Puzzle», що в перекладі означає «головоломка» або «загадка».

Друк на пазлах дозволяє наносити високоякісні кольорові зображення, фотографії, малюнки, написи та логотипи. Такі зображення відрізняються яскравими фарбами і плавними переходами, вони стійкі до дії ультрафіолетових променів і механічного стирання. Пазли для сублімації мають спеціальне полімерне покриття для закріплення фарби при термопереносі.

В даний час популярність сублімації на пазлах стрімко росте, так як барвиста, ексклюзивно оформлена гра може стати відмінним подарунком для дітей і дорослих, а також прекрасним бізнес-сувеніром для ділових партнерів і постійних клієнтів компанії.

Використовуйте фотографію, зроблену під час останнього відпустки або сімейного свята, щоб створити унікальний подарунок для дорослих. Завантажте знімок свого домашнього улюбленця, щоб надрукувати пазл для дітей і Ви неодмінно будете задоволені результатом.

ДИПЛОМИ НАГОРОДНІ

Дипломи нагородні - відмінним варіантом ексклюзивного подарунка, що дозволяє оригінальним способом виділити заслуги працівника або цілого трудового колективу. Нагородні дипломи часто використовують для особливого відзначення державних службовців, спортсменів, викладачів, медиків, музикантів, працівників культури та інших сфер.

Вітальні і нагородні дипломи на сьогоднішній день дуже популярні і їх можна побачити у будь-якому сучасному офісі. Така нагородна продукція виглядає дуже презентабельною і престижною. Нагородні дипломи допомагають формувати атмосферу корпоративного духу і спонукають працівників до розвитку та нових досягнень.

Ми пропонуємо послуги по виготовленню нагородних дипломів на металі (алюмінієва пластина) з МДФ основою. Зображення наноситься методом сублімаційного переносу повнокольорового зображення. Стандартні розміри 10х15 см, 15х20 см, 20х25 см, 22х30 см, 30х37 см.

Нагородна атрибутика важлива для формування корпоративного духу і прагнення до розвитку серед персоналу, створення позитивного іміджу та репутації компанії, підвищення рівня пізнаваності та запам’ятовування торгової марки.

ДРУК КАРТИН НА ПАЛОТНІ

Друк на полотні це чудовий подарунок до дня народження, ювілею, весілля або відзначення річниці. Такий унікальний сувенір, принесе багато позитивних емоцій своєму власнику і надовго залишиться в пам’яті, як унікальний дарунок.

Пропонуємо послуги по широкоформатному друку на полотні фотографій, фотоколажів, модульних картин, репродукцій і портретів.

В роботі ми використовуємо високоякісні пігментні чорнила, які забезпечують довговічність і яскравість зображення на протязі багатьох років. Основою являються синтетичні полотна з одностороннім глянцевим або матовим покриттям. У порівнянні з натуральним полотном на основі льону або бавовни, синтетичне полотно має ряд переваг:

- має підвищеною міцністю;

- стійке до перепаду температур і вологи;

- відрізняється підвищеною білизною.

Також, на Ваш вибір доступна стандартна і галерейна натяжка полотна на підрамник.

При стандартній натяжці – зображення на полотні друкується до краю підрамника і в подальшому потребує встановлення в багетну раму.

В той час як при галерейній натяжці, друковане зображення повністю перекриває підрамник з усіх боків і надає зображенню завершеність та перетворює в справжній художній твір. Саме тому, при замовленні друку картин на полотні більшість наших клієнтів обирають саме цей оригінальний вид оформлення.

Доступні формати підрамників: 30X40, 40X50, 40X60, 50X70, 60X80, 90X120см.

ОБ'ЄМНІ НАКЛЕЙКИ

Об’ємні наклейки – являються одним із найпопулярніших різновидів рекламно-сувенірної продукції. Такі вироби ще називають смоляними наклейками, лінзами, поліуретановими етикетками, 3d-наклейками, планетами.

Об'ємні наклейки виготовляються за допомогою заливки попередньо роздрукованої поліграфії, спеціальною полімерною смолою. В якості основи для друку, зазвичай використовують білу, прозору або кольорову самоклеючу плівку. Об`ємні наклейки з легкістю наклеюються практично на будь-які поверхні. Завдяки своїм оптичним характеристикам, після застигання смола утворює так звану лінзу, яка візуально збільшує об’єм зображення, при цьому кольори стають більш яскравими і насиченими.

Ми пропонуємо послуги по виготовленню об’ємних наклейок різних форм (круглі, овальні, еліптичні, квадратні, прямокутні, трикутні, фігурні). Строки виготовлення 5-7 днів.

 

ПРАПОРИ

Друк на прапорі являється дуже популярним елементом реклами та самоідентифікації фірм, компаній і різних організацій. Прапори завжди привертають увагу людей і при цьому несуть інформаційний посил закладений в зображенні, яке на них нанесене.

Ми пропонуємо послуги по виготовленню прапорів. У нас ви можете замовити прапори: з корпоративною символікою, міст, областей, громадських організацій, спеціальних служб, держустанов, спортивних клубів, автосалонів, політичних партій і т.д.

На даний час велику популярність набувають корпоративні прапори, які є недорогим, естетичним і ефективним носієм інформації. Незамінні для оформлення фасадів, офісів, автосалонів, автозаправних станцій, конференц-залів компаній, корпорацій та банків.

Прапори виготовляються зі спеціальної прапорової тканини з можливістю нанесення одностороннього або двостороннього зображення. Зображення стійкі до впливу зовнішніх погодних факторів. Стандартні розміри прапорів 1-1,5м., але Вам також доступні прапори з індивідуальними розмірами.

ТАБЛИЧКИ

Таблички широко використовуються в сучасному світі. Ми зустрічаємо їх на кожному кроці, на вулицях, в транспорті, в магазинах і закладах. Неможливо собі уявити офіс без навігаційних табличок, табличок з номером кабінету або назвою відділу. Серед безлічі варіантів виконання можна виділити пластикові таблички і алюмінієві (таблички з композиту). Вони бувають великих і малих розмірів, стандартними і індивідуальними. Все залежить від сфери діяльності компанії, місця встановлення і функціонального призначення. Але об'єднує всі таблички один важливий фактор - вони несуть інформацію.

Ми пропонуємо виготовлення табличок на пластиковій або металевій основі з можливістю нанесення повнокольрового зображення або плівки з контурною порізкою.

В асортименті нашої компанії також присутні стандартні адресні таблички на будинки. Для їх замовлення Вам просто потрібно вказати необхідну адресу і обрати кольори.

ШИЛЬДИ

Шильдик – являє собою інформаційну табличку, на якій розміщено написи і позначення, які стосуються характеристик виробу на який він наноситься.

Основне призначення шильд, які ми виготовляємо - це маркування промислової продукції. Також металеві таблички можуть використовуватися як таблички на двері, знаки, покажчики, схеми, тощо.

Ми виготовляємо шильди (металеві таблички) з листів алюмінію, зі спеціальним покриттям.

Основні характеристики:

  • Товщина листів становить 0,45 мм.
  • Доступні кольори металевих шильдів – білий, срібний, золотий (глянцевий або матовий).
  • Стандартна форма металевих табличок - прямокутна.
  • Метод виготовлення шильд - сублімаційний кольоровий термоперенос.
  • Додаткова обробка – округлення кутів виробу.
  • Стійкість зображення на шильдах - достатня для більшості промислових застосувань (за винятком агресивних середовищах, таких як розчинники).
  • Строк виконання замовлень 1-3 дні.

БЕЙДЖИ

Бейдж – металева або пластикова картка, яка свідчить про особистість людини і приналежності його до певної організації, що видала його.

На бейджику можна розмістити логотип компанії, ім'я співробітника, займану посаду і будь-яку іншу додаткову інформацію. Саме тому бейджи для персоналу використовуються майже у всіх сферах обслуговування: ресторани, фітнес-центри, готелі, салони краси, фінансові та медичні установи, супермаркети, великі організації і т.д.

Іменні металеві бейджики на магніті користуються великою популярністю на ринку завдяки кільком факторам. Такі бейджи володіють солідним зовнішнім виглядом, високою якістю, вражаючою довговічністю і, що важливо, низькою ціною. Алюміній, який використовується при виготовленні бейджів, не схильний до корозії, а технологія повнокольорової друку сублімації дозволяє переносити зображення вглиб металу під впливом високої температури. Такий спосіб друку робить зображення дуже стійким до зовнішніх механічних впливів, такий бейдж можна протирати водою або слабкими розчинниками.

Ми пропонуємо послуги по виготовленню металевий бейджів з округленими або гострими кутами під замовлення. Стандартні розміри металевих бейджів  30*80мм, 40*80мм, 50*80мм. Термін виготовлення від 1 до 3 робочих днів, в залежності від завантаженості виробництва.

ПЛАСТИКОВІ КАРТИ

Пластикові картки - це сучасний елемент маркетингу за допомогою якого компанії і організації здійснюють надання знижок, проводять оплату, надають права доступу, а також надають різноманітні комплекси переваг власникам пластикових карт. На сьогоднішній день мільйони людей володіють різними пластиковими картами.

Персоналізовані картки зберігають інформацію про свого власника, закодовану в магнітній смузі або в електронному чіпі. Зовнішня сторона пластикових карток містить дані - ім'я та прізвище, номер картки власника, термін дії, штрих-код або QR-код і т.д. За допомогою карт простежують історію обслуговування і покупок клієнтів, що дозволяє складати чи коригувати маркетингові програми компанії. Інформацію з смуги на задній стороні зчитують сканером, якими обладнані банкомати і термінали, а з чіпа - бездротовими технологіями.

Ми пропонуємо виготовлення пластикових карт з використанням наступних технологій:

  • Ембосування - нанесення (витискування) чисельно-буквеної інформації на пластикових картах.
  • Змінні дані - на кожній пластиковій карті Ви можете нанести індивідуальну інформацію! Це може бути номер, прізвище, дата і так далі. Нанесення може виконуватись двома способами: звичайний друк або ембосування.
  • Нанесення штрих-кода -  штрих-код використовується для автоматизації і спрощення бізнес процесів: облік, статистика, накопичувальні системи.
  • Магнітна стрічка - мета використання кодування магнітної смуги схожа з штриховим кодуванням, проте, відносно штрих-кода магнітна смуга більше інформативна.
  • Смуга для підпису - вона може мати різні розміри, які визначаються її функцією. На ній може писати звичайна кулькова ручка.
  • Безконтактні карти Proximity  - радіочастотні безконтактні карти, усередині якої розміщений проксіміті-чіп і антена. Унікальність кожної карти забезпечується привласненням їй індивідуального номера.